Catering

Świadczymy usługi z zakresu, m.in.:

• Cateringu dla firm,
  • Obsługi cateringowej szkoleń i projektów,
  • Cateringu okolicznościowego,

Stawiamy na świeże produkty i smak.  Zlecając nam usługi cateringowe, możesz mieć pewność, że zespół profesjonalistów zrobi wszystko, aby sprostać twoim oczekiwaniom.

Organizacja imprez

zajmujemy się organizacją imprez, eventów oraz innych wydarzeń. Zapewniamy kompleksową obsługę i do każdego zlecenia podchodzimy indywidualnie. Dysponujemy salami od 10-100 osób. Chcesz zorganizować imprezę u siebie??? Nie ma problemu. Zadzwoń – omówimy szczegóły.

Tereny zielone

To nasza dodatkowa działalność, dzięki której możemy popracować na świeżym powietrzu 😉 Realizujemy usługi dla firm, placówek publicznych i osób prywatnych, a w zakres prac wchodzi:

• Inwentaryzacja zieleni,
  • Prace porządkowe terenów zieleni,
  • Projektowanie, zagospodarowanie i pielęgnacja terenów zieleni.

Usługi doradcze

Chcesz skonsultować swój projekt? Nie masz pomysłu na niego pomysłu? Możesz zgłosić się do nas. Pomagamy w kwestiach pisania wniosków projektowych (m.in. centralne, gminne, marszałkowskie, EFS, FIO), pomagamy w przygotowaniu ofert w zakresie zamówień publicznych oraz konsultujemy kwestie klauzul społecznych.