Drodzy Rodzice!

Fundacja PRESTO ma zaszczyt zaprosić Was na cykl bezpłatnych warsztatów prowadzonych przez psychologa dotyczących rodzicielstwa. Warsztaty mają formułę otwartą, możecie wziąć udział
w dowolnym, przez siebie wybranym spotkaniu. Na warsztaty zapraszamy Rodziców, którzy odebrali Wyprawkę Wrocławską spakowaną w ramach zadania Wyprawka Wrocławska 2020 😊

Planowana tematyka warsztatów:

• Potrzeby rozwojowe dziecka w okresie niemowlęcym
  • Fakty i mity na temat rodzicielstwa
  • Trudności i kryzysy w pierwszym roku życia dziecka
  • Kiedy mama ma baby blues lub depresję poporodową – o emocjach w rodzicielstwie
  • NIEperfekcyjny rodzic – o kompetencjach rodzicielskich słów kilka
  • Jak w rodzicielstwie nie zgubić siebie
  • Mama to też kobieta
  • Jak dbać o związek, gdy pojawia się dziecko
  • High Need Baby
  • Sen niemowlęcia i małego dziecka

Jeżeli chcielibyście, aby pojawiły się jakieś inne tematy – piszcie śmiało! Jesteśmy otwarci na Wasze propozycje 😊

Uzupełnieniem warsztatów będą indywidualne konsultacje indywidulane z psychologiem, na które również już dziś możecie się zapisywać – telefonicznie 729 970 808 lub mailowo joanna.maciejewska@fundacjapresto.pl.

Warsztaty i konsultacje realizowane będą w okresie 01.03.2020-31.12.2020 w ramach zadania Wyprawka Wrocławska 2020.

Pierwsze warsztaty Fakty i mity na temat rodzicielstwa odbędą się 26 marca 2020 o godzinie 11:00
w Centrum Sektor 3.

Drodzy Rodzice, jesteśmy rodzicami tak jak Wy i dobrze wiemy, jak trudno czasami zorganizować opiekę dla dziecka, dlatego też bierzemy pod uwagę, że część z Was będzie się chciała pojawić na warsztatach ze swoim Maluszkiem. Zapraszamy serdecznie! Poinformujcie nas wcześniej, w którym warsztacie chcielibyście wziąć udział razem z Dzieckiem, a na pewno uda nam się znaleźć rozwiązanie!

ZAPRASZAMY 😊

KOMUNIKAT

ZOSTAŃ W DOMU. CHROŃ ŻYCIE!

Szanowni Państwo,
W związki z nowymi obostrzeniami dot. m.in. przemieszczania się, wprowadzonymi w związku
z epidemią koronawirusa, informujemy, że:
▪ Fundacja odwołuje warsztaty i konsultacje indywidualne zaplanowane do dnia 17 kwietnia 2020;
▪ w dniach od 25 marca 2020 do 11 kwietnia 2020 pracownicy Fundacji pełnią dyżury telefoniczne codziennie od 08:00 – 16:00 pod numerem telefonu 729 970 808.

Zarząd Fundacji PRESTO

This will close in 0 seconds